Blog

Top 15 kerstproducten: speelgoed en gadgets


De kerstdagen komen steeds dichterbij en dit betekent dat veel mensen weer actief op zoek gaan naar leuke kerstcadeaus. Moet jij ook veel kerstcadeaus kopen voor jouw partner, vrienden of familieleden en weet je niet zo goed wat je moet geven? Lees dan in dit artikel wat de 15 populairste kerstproducten zijn op het gebied van speelgoed en gadgets.

De 15 populairste kerstcadeaus: speelgoed en gadgets

De 15 populairste kerstcadeaus op het gebied van speelgoed en gadgets, zijn de volgende:

 1. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het leuk om spelcomputers te krijgen. Enkele spelcomputers die erg populair zijn onder zowel kinderen als volwassenen, zijn de Nintendo 3DS, de Nintendo 2DS, de Playstation 3, de Playstation 4 en de Xbox One.
 2. Speelgoed van Lego. Lego speelgoed is niet alleen populair onder jongens, maar ook onder meisjes van alle leeftijden. Voor jongens zijn Lego treinen onder andere een aanrader, terwijl er voor meisjes speciale meisjeslego pakketten bestaan.
 3. Een tablet: veel mensen zetten een tablet op het verlanglijstje voor kerst. Dit kan een Android tablet zijn, maar iPads worden nog altijd het beste verkocht.
 4. Een nieuwe telefoon: kerst is het ideale moment om een nieuwe telefoon te vragen. Toestellen van het merk Samsung en Apple zijn het populairst.
 5. Boeken: niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zetten vaak boeken op hun verlanglijstje voor kerst.
 6. Games: zowel games voor de computer als games voor diverse spelcomputers worden vaak cadeau gedaan tijdens kerst.
 7. Een e-reader: e-readers, zoals de Kindle en de Kobo e-reader, worden voornamelijk door volwassenen op het verlanglijstje gezet. E-readers zijn over het algemeen gemakkelijker in gebruik dan de standaard boeken, dus veel liefhebbers van lezen zien de e-reader als een onmisbare gadget.
 8. Barbies en Bratz: Barbie bestaat al vele jaren en is nog steeds erg populair onder meiden in diverse leeftijdscategorieën. Sinds enkele jaren heeft Barbie wel concurrentie gekregen van de Bratz: vergelijkbare poppen die ook vaak op het verlanglijstje voor kerst worden gezet.
 9. Playmobil: speelgoed van Playmobil is al vele jaren ontzettend populair onder zowel jongens als meiden. Van een volledige boerderij met diverse boerderijdieren tot een piratenschip: Playmobil heeft het allemaal.
 10. Keukenapparatuur: keukenapparatuur kan vrij kostbaar zijn en is daarom het perfecte kerstcadeau. Van slowjuicers tot keukenapparaten of automatische flessenopeners: we komen het allemaal tegen op de verlanglijstjes voor de kerstdagen.
 11. Speelgoed voor buiten: in de winter is het nog niet echt een goed klimaat om buiten te spelen, maar veel kinderen zijn toch al bezig met de warme zomerdagen bij het maken van hun verlanglijstje voor kerst. Speelgoed als fietsen, skateboards en trampolines komen regelmatig terug op de verlanglijstjes van kinderen.
 12. Een camera: digitale camera’s staan ook vaak op het verlanglijstje voor kerst, bijvoorbeeld om de mooiste vakantiefoto’s te kunnen schieten of om de sfeer van de kerstdagen meteen goed vast te leggen.
 13. Een nieuwe computer of laptop: niet alleen tablets, maar ook computers en laptops worden regelmatig op het verlanglijstje voor kerst gezet.
 14. Gezelschapsspellen: gezelschapsspellen worden niet zo zeer op verlanglijstjes gezet, maar worden wel vaak cadeau gedaan tijdens de gezellige kerstdagen waarbij saamhorigheid en gezelligheid centraal staan.
 15. Dvd’s en cd’s: van spannende films tot volledige series en cd’s met de favoriete muziek: het wordt allemaal cadeau gedaan tijdens de kerstdagen.

Ben je benieuwd wat de populairste cadeaus voor Sint Nicolaas zijn? Bekijk dan Top 10 Sint Nicolaas gadgets en speelgoed. En wil je geld besparen, zodat je meer geld overhoudt om cadeaus te kopen voor de kerstdagen? Lees dan welke bespaartips je kunt gebruiken om meer geld over te houden aan het einde van de maand.


2015/12/23