Blog

Top 10 Sint Nicolaas cadeaus: speelgoed en gadgets


Sint Nicolaas is weer in het land gearriveerd en dit betekent dat veel mensen bezig zijn een verlanglijstje voor Sint Nicolaas samen te stellen. Ben jij ook bezig met jouw verlanglijstje en weet je niet zo goed wat je op dit lijstje met jouw favoriete cadeaus moet zetten? Lees dan in dit artikel wat de 10 populairste Sint Nicolaas cadeaus zijn op het gebied van speelgoed en gadgets en laat je inspireren. Ook als je zelf cadeaus moet kopen, is het handig om dit lijstje door te nemen. Door de top 10 populairste Sint Nicolaas speelgoed en gadgets door te nemen, weet je namelijk precies wat je jouw kinderen, partner, vrienden en familie cadeau moet geven voor Sint Nicolaas.

De 10 populairste Sint Nicolaas speelgoed en gadgets

De 10 populairste Sint Nicolaas speelgoed en gadgets van dit moment, zijn de volgende:

  1. Verschillende soorten spelcomputers, zoals de Xbox One, de Playstation 4, de Playstation Wii en de Nintendo 3DS. Deze spelcomputers zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen.
  2. Speelgoed van het merk Lego. Het merk Lego produceert al vele jaren hetzelfde soort speelgoed en is nog altijd erg populair. Voor jongens is er stoer speelgoed zoals een trein, een robot of een piratenschip, terwijl er voor meisjes speciale Lego voor meiden is ontwikkeld.
  3. Een tablet, zoals een tablet van Samsung of een iPad. Een tablet is één van de best verkochte tablets van het jaar 2014 en ook dit jaar wordt verwacht dat er vele tablets worden verkocht voor Sint Nicolaas.
  4. Een nieuwe telefoon, zoals een nieuwe Samsung telefoon of een nieuwe iPhone. Niet alleen kinderen grijpen Sint Nicolaas aan om een nieuwe telefoon te vragen: ook volwassenen zetten dit cadeau vaak op hun verlanglijstje.
  5. Boeken: wie van lezen houdt, grijpt Sint Nicolaas aan om diverse boeken op het verlanglijstje te zetten.
  6. Games: de spelcomputer staat op nummer één, maar zonder games heb je natuurlijk niets aan een spelcomputer. Naast diverse spelcomputers, komen games dan ook vaak terug op het verlanglijstje.
  7. Een e-reader, zoals de Kindle en de Kobo e-reader. Wie van lezen houdt en nog gemakkelijker zijn of haar favoriete boeken wil lezen, zet een e-reader op het verlanglijstje. Heb je een e-reader, dan kun je jouw favoriete boeken eenvoudig downloaden voor een aantrekkelijke prijs.
  8. Barbies en Bratz: poppen zoals Barbies en Bratz worden door meiden in diverse leeftijdscategorieën enthousiast op het verlanglijstje voor Sint Nicolaas gezet. Voorheen was Barbie marktleider op het gebied van poppen, maar tegenwoordig worden Bratz ook erg goed verkocht in België.
  9. Playmobil: speelgoed van het merk Playmobil is zowel geliefd onder jongens als onder meisjes.
  10. Keukenapparatuur: keukenapparatuur zoals slowjuicers, blenders, keukenmachines en elektrische flessenopeners worden vaak door volwassenen op het verlanglijstje voor Sint Nicolaas gezet.

 

Ben je benieuwd wat de populairste cadeaus voor kerst zijn? Bekijk dan top 15 kerstcadeaus. En wil je geld besparen, zodat je meer geld overhoudt om cadeaus te kopen voor Sint Nicolaas? Lees dan welke bespaartips je kunt gebruiken om meer geld over te houden aan het einde van de maand.


Niet gecategoriseerd
2015/12/23