Blog

Shoppen met hoge kortingen: tips solden in België


Wie de mooiste kledingstukken wil kopen voor een zacht prijsje, kan zijn of haar slag slaan tijdens de solden in België. Tijdens de solden worden de mooiste kledingstukken van de beste merken voor lagere prijzen verkocht, simpelweg door een specifiek kortingsbedrag van de originele prijs af te halen. Welk kortingsbedrag dit is, is afhankelijk per winkel. Sommige winkels geven nooit meer korting dan het percentage van dertig procent, maar er zijn ook winkels die kortingen van vijftig procent, zeventig procent en zelfs negentig procent geven. Wil jij inkopen gaan doen tijdens de solden in België? Lees in dit artikel dan drie praktische tips voor het shoppen tijdens de solden in België en maak van jouw shopping trip een groot succes.

Meer kleding voor minder geld: 3 tips solden in België

Wil jij de mooiste kledingstukken van de beste merken aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs? Lees dan onderstaande tips solden in België.

Tip 1: houd de solden goed in de gaten en ga op tijd

Solden wordt ieder jaar op vaste momenten georganiseerd, namelijk rond de wisseling van seizoenen. Als er een wisseling van seizoenen plaatsvindt, moeten winkels de kledingstukken en accessoires van het vorige seizoen vervangen voor de kledingstukken en accessoires van het nieuwe seizoen en moeten de producten dus snel verkocht worden. Ben jij in de stad te vinden rond de wisseling van seizoenen, dan kun je van flinke kortingen profiteren. Wij raden je wel aan om op tijd naar de solden te gaan, want op dit moment heb je nog het grootste aanbod met afgeprijsde artikelen. Ga je op het laatste moment, dan hebben veel winkels nog maar een klein aanbod afgeprijsde artikelen.

Tip 2: profiteer ook van online solden

Niet alleen winkels in de winkelstraten, maar ook online winkels organiseren regelmatig solden. Door online te shoppen tijdens de solden, vind je eenvoudig de mooiste kledingstukken voor de beste prijzen zonder dat je de deur uit hoeft. Daar komt nog bij dat webwinkels vaak nog hogere kortingen geven dan winkels in de winkelstraten en kortingen van zestig procent of meer helemaal niet vreemd zijn bij het online winkelen. Door de hoge kortingen van webshops tijdens solden is online winkelen zeker de moeite waard!

Tip 3: zoek naar kortingscodes voor meer voordeel

Is het even geen solden en heb je toch een bepaald kledingstuk nodig? Dan kun je alsnog korting krijgen op dit kledingstuk door gebruik te maken van een kortingscode. Heb je bijvoorbeeld een mooie broek gezien bij Zalando en wil je dit kledingstuk het liefste voor een lagere prijs aanschaffen? Zoek dan online naar kortingscode Zalando en je komt in aanraking met diverse websites die kortingscodes op een rijtje zetten. Er is niet altijd een kortingscode te vinden voor het artikel dat jij wil kopen, maar je hebt altijd de kans dat er net een kortingscode online staat voor tien procent korting, vijftien procent korting, twintig procent korting of zelfs hogere kortingspercentages.

Nog meer geld besparen op kleding? Lees dan onze tips om geld te besparen bij kleding kopen. Wil je over het algemeen geld besparen, zodat je meer geld overhoudt aan het einde van de maand? Lees dan onze algemene besparingstips.


2015/12/23